Nederlands Deutch English
Meer dan 16.000 onderdelen en accessoires op voorraad Gespecialiseerde werkplaats Dealer van verschillende bekende merken accessoires Vandaag voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Verzending gratis boven de € 150,- binnen Nederland
Najaarsactie: gratis winterklaar maken bij BOVAG beurt
Ga terug naar het overzicht

Gaat uw camper of caravan binnenkort de stalling in?

Laat van tevoren een BOVAG onderhoudsbeurt uitvoeren, zodat de camper of caravan in het voorjaar weer klaar is voor gebruik. Dit voorkomt stress en lange wachttijden als u er weer op uit wilt. Bij een BOVAG beurt kijken wij o.a. naar de opbouw en het onderstel, doen een vochtmeting, controleren gas, water en elektriciteit, persen de gasinstallatie af, controleren de diverse apparatuur op veilige werking en repareren indien nodig.

Bij het stallen van een camper of caravan is het van belang dat deze in goede conditie blijft. In de winter kan de vorst veel schade aanrichten, ook als uw camper "veilig" binnen staat. Het is daarom van belang het watersysteem af te tappen, inclusief boiler. Ook uw accu verdient aandacht. Een accu die langdurig niet gebruikt wordt, wordt langzaam leeg getrokken en kan dan kapot gaan. Ons advies is om de accu los te koppelen of regelmatig bij te laden. Om vocht en schimmel te voorkomen adviseren wij om een vochtvreter te plaatsen.

Dit najaar kunt u ervoor kiezen om bij een BOVAG caravan- of camperbeurt uw voertuig gratis winterklaar te laten maken. Hierbij wordt aandacht besteed aan o.a. opladen van accu's, aftappen van de waterinstallatie, en vorstbestendigheid van koelvloeistoffen. Dan kunt u uw camper of caravan met een gerust hart naar de stalling brengen.

Aanbieding: in combinatie met een BOVAG beurt bieden wij ook een herbruikbare vochtvreter aan voor een actieprijs van € 9,90 i.p.v. € 16,90.

 

Een BOVAG onderhoudsbeurt incl. winterklaar maken kost € 169,-

 

Meer informatie over BOVAG beurten

 

 

Voorwaarden:

  • actie geldig tot 15 december
  • evt. reparatiewerk of vervangen van onderdelen is tegen meerprijs
  • als u geen gebruik wilt maken van het winterklaar maken wordt geen korting gegeven op de beurt
  • korting op de vochtvreter alleen i.c.m. BOVAG beurt