Nederlands English Deutch
Over 16.000 parts and accessories in stock Specialized workshop Dealer of various famous brands of accessories Ordered today before 3pm, delivered the next working day Free shipping over € 150,- within the Netherlands

Damage Repair Department

Alle vormen van schade o.a. aanrijdingsschade, stormschade, hagelschade en brandschade zoals blikseminslag en kortsluiting, maar ook vochtschade en schade aangericht door dieren zoals marters wordt door ons volledig en onzichtbaar uitgevoerd en met uw verzekering geregeld.

In de meeste gevallen betaald u minder of zelfs geen eigen risico.

Als de schade niet gedekt is kunnen wij u adviseren over evt. alternatieve reparatie methoden.

Ook kunnen wij een wandreparatie met profielherstel uitvoeren, hierbij wordt niet de volledige plaat vervangen maar worden de beschadigingen hersteld en voorzien van het zelfde profiel of structuur als de rest.

Wij overleggen met de expert en maken een kostentaxatie. De reparatie wordt volledig door ons uitgevoerd. De financiele afwikkeling wordt direct met de maatschappij afgehandeld.

Wij werken voor alle verzekeraars in Nederland. U bepaalt namelijk zelf bij welk schadeherstelbedrijf u de schade wil laten herstellen. In de meeste gevallen nemen wij het eigen risico volledig of gedeeltelijk voor onze rekening.

Het is ook mogelijk een hagelschade te laten repareren met hagelbestendige materialen. De verzekeringsmaatschappij gaat over het algemeen akkoord met de meerprijs. 

Kortom: heeft u schade en vragen hierover neem contact met ons op, dit kan per telefoon op 0594-515181 of per email op [email protected]