Nederlands English Deutch
Mehr als 16.000 Teile und Zubehör auf Lager Fachwerkstatt Händler von verschiedenen bekannten Marken von Zubehör Bestellen Sie heute vor 15.00 Uhr, den nächsten Arbeitstag zu Hause Kostenloser Versand ab € 150,- innerhalb der Niederlande

Clean Evolution C250 toiletvermaler voor afvaltank

€ 399,00

€ 329,75 ohne Mehrwertsteuer
Artikelcode
52702
Lager
Auf Lager (1)


Artikelname Clean Evolution C250 toiletvermaler voor afvaltank
Beschreibung Reizen met de camper is fantastisch maar laten we eerlijk zijn, het ledigen van de wc cassette is geen aangename klus, de cassette weegt zwaar en het is niet eenvoudig om hygienisch te werken tijdens het manueel lozen. Vanaf nu is er een oplossing voor deze problemen, de Clean Evolution. Met de vermaler pomp Clean Evolution ledigt u uw toilet automatisch u doet dit met een druk op de knop van een schakelaar binnen in uw camper. U hoeft de wc cassette dus niet uit de camper te halen en zo bespaart u uzelf veel gesleur. Ideaal dus voor mensen met rugproblemen.
Beschreibung 2 Het lozen gebeurt heel snel in minder dan een minuut. U kunt de cassette ledigen op twee manieren, standaard gaat het afvalwater via een flexibele buis naar het lozingspunt waar uw camper naast staat, bijvoorbeeld in een sanizuil. Indien gewenst kunt u de inhoud van de cassette ook overhevelen naar een extra vuilwatertank onder uw camper. In dat geval moet u veel minder snel naar een lozingspunt rijden en geniet u langer van het fabuleuze camperplekje dat u net vond. Clean Evolution is beschikbaar voor cassette wc s van de merken Dometic en Thetford. Het is een zelfbouwpakket dat u of Jasicamp gemakkelijk kan installeren, en dit zonder de wc cassette aan te passen of te doorboren. U kunt ook op elk moment de clean evolution van de wc cassette halen en de originele dop terug plaatsen. Leverbaar voor Dometic en voor Thetford type c200 c250 c3 c400 c500. We raden u wel aan om ook toiletvloeistof te gebruiken.
Montage möglich Ja
Reparaturservice Ja
Versandart Normal
Rezensionen

Geben Sie Ihre Meinung ab und seien Sie der Erste, der eine Rezension schreibt.

Dieses Formular ist nur für Rezensionen. Sie können Fragen telefonisch oder per E-Mail stellen, siehe auch unsere Kontaktdaten.

Wie lautet Ihre Rezension für diesen Artikel?