Nederlands English Deutch
Mehr als 16.000 Teile und Zubehör auf Lager Fachwerkstatt Händler von verschiedenen bekannten Marken von Zubehör Bestellen Sie heute vor 15.00 Uhr, den nächsten Arbeitstag zu Hause Kostenloser Versand ab € 150,- innerhalb der Niederlande

Raamfix beveiliging raam via grendel voor V3 Polyplastic ramen nr.25080

€ 14,50

€ 11,98 ohne Mehrwertsteuer
Artikelcode
66440
Lager
Auf Lager (2)


Artikelname Raamfix beveiliging raam via grendel voor V3 Polyplastic ramen nr.25080
Beschreibung Metalen overzetstuk voor raamgrendel zodat raam niet geopend kan worden. Diefstalbeveiliging voor camperraam. De Lock M Out Raamfix is een simpele maar zeer doeltreffende raambeveiliging voor campers en caravans. Het stalen handgreepje wordt eenvoudig over de raamsluiting geschoven en voorkomt daarmee effectief inbraken via het raam. Daarmee voorkomt het niet alleen schade en gestolen spullen maar voorkomt het een onveilig gevoel in uw eigen kampeermiddel, want het raam is het meest kwetsbaar. Raamfix wordt heel eenvoudig over de bestaande raamsluiting geschoven. Hierdoor is het van buiten niet meer mogelijk de hendeltjes van de raamsluitingen open te duwen. Daarbij zorgt de Raamfix voor een extra vergrendeling achter het raamframe. Aan het raam trekken heeft dus ook niet het gewenste effect voor de inbreker die ongezien wil binnenkomen. Door de eenvoudige manier van plaatsen is de Lock M Out Raamfix ook weer eenvoudig te verwijderen, ook in geval van nood. Een extra voordeel van deze handige inbraakbeveiliging: ze zijn van buitenaf zichtbaar! Ze werken dus ook nog eens als afschrikmiddel voor inbrekers. Voor vrijwel elk merk en type raam verkrijgbaar De Raamfix van Lock M Out is geschikt voor de meest voorkomende caravan- en camperramen Dometic-Seitz en Polyplastic. De Raamfix is zelfs te gebruiken als het raam in de ventilatiestand staat. Let wel op: RaamFix is alleen te gebruiken op de horizontale vergrendelingen en niet op de verticale vergrendelingen.
Versandart Postfach
Rezensionen

Geben Sie Ihre Meinung ab und seien Sie der Erste, der eine Rezension schreibt.

Dieses Formular ist nur für Rezensionen. Sie können Fragen telefonisch oder per E-Mail stellen, siehe auch unsere Kontaktdaten.

Wie lautet Ihre Rezension für diesen Artikel?