Nederlands English Deutch
Mehr als 16.000 Teile und Zubehör auf Lager Fachwerkstatt Händler von verschiedenen bekannten Marken von Zubehör Bestellen Sie heute vor 15.00 Uhr, den nächsten Arbeitstag zu Hause Kostenloser Versand ab € 150,- innerhalb der Niederlande

Vochtmeting

Vocht is een van de grootste vijanden van uw camper. Heel vaak sluimert er al langer een kleine lekkage maar zolang er niks zichtbaar is lijkt alles goed te zijn. Totdat er op een gegeven moment wel een vochtplek zichtbaar is. Dan is er in de meeste gevallen geen weg meer terug. Onze digitale vochtmeter is heel gevoelig en ziet deze vochtinwerking.

Om vochtschade te voorkomen is het aanteraden om jaarlijks een vochtmeting te laten doen. Bij de uitgebreide vochtmeting wordt de vochtigheid op 33 punten in de camper gemeten en in een rapport vermeld.

Bij de jaarlijkse Bovag onderhoudsbeurt hoort ook een kleine vochtmeting. Deze meting wordt op de meest kritische plaatsen uitgevoerd. Komen daar geen verrassingen uit dan blijft het daar bij onders wordt u aangeraden een volledige vochtmeting te laten doen.

Kleine globale vochtmeting, ramen, deuren, luiken,...

Artikelcode: 340

Hinzufügen:
€ 35,00
€ 28,93 ohne Mehrwertsteuer

Uitgebreide Bovag vochtmeting incl. rapport

Artikelcode: 81

Hinzufügen:
€ 97,00
€ 80,17 ohne Mehrwertsteuer