Nederlands Deutch English
Meer dan 16.000 onderdelen en accessoires op voorraad Gespecialiseerde werkplaats Dealer van verschillende bekende merken accessoires Vandaag voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Verzending gratis boven de € 150,- binnen Nederland
Beoordelingen

Dit formulier is alleen bedoeld voor beoordelingen. Vragen worden niet geplaatst, deze kunt u stellen via de telefoon of e-mail, zie ook onze contactgegevens.

Geef uw beoordeling voor deze website





Bob Polder 17-11-2018
 5/5

Wij zijn beginnende camperaars en bemerkten een “stroomvreter” in onze Bravia buscamper en kregen het advies om zonnepanelen aan te schaffen.
Prima tekst en uitleg wat er in ons geval nodig was, zelfs meedenken om de elektrische fietsen bij het vrijstaan te kunnen opladen.
Alhoewel we dit alles nog niet hebben kunnen testen, zijn wij blij met gegeven advies en de afwerking na montage van het totaal.
Met dank aan Kees en de monteur houden wij hier een prettig gevoel aan over.

Bob Smit 08-09-2018
 5/5

Nieuw slot op de camper, luifel gerepareerd en de bevestiging van de tafel vernieuwd.
Alles weer perfect geregeld!
Onze ervaringen met de werkplaats zijn uitstekend.
En de winkel: je kunt het zo gek niet bedenken, of ze hebben het wel op voorraad!

J.J. Kamminga 01-08-2018
 5/5

Website zie er goed opgefrist uit.
Bearlock stoelhoezen aangeschaft voor isri stoelen Hymer; kleur creme.
Bij twijfel stoelleuning ; rugleuning en zitvlak opgemeten. Mevr. Jasicamp (Jannie) laten nameten alles mee naar huis en alles past perfect. Ik kreeg zelfs een compliment met de woorden wat deftig. Het lijkt veel mooier dan die bonte Hymer stof. = reactie van een auto verkoper. conclusie een goede bediening en voorlichting bij Jasicamp. (soms moet je een beetje geduld hebben voor een goede eindresutaat). Ben erg tevreden met dit produkt. Bedankt voor de hulp om het juiste produkt uit te kiezen.

T.Slager 31-07-2018
 5/5

Stroomstoring caravan.Adequaat en snel opgelost.Keurig werk geleverd door deskundige en klantvriendelijke medewerkers.Zeer aanbevelenswaardig !,

T.Slager 27-05-2018
 5/5
Bovag onderhoudsbeurt uitgevoerd met tevens enkele reparaties.

Naar volle tevredenheid, correcte behandeling en klantvriendelijk.

Zeer tevreden en aanbevelenswaardig!
van gestel 18-04-2018
 3/5

zoals bericht op 18-03-2018 het andere bedrijf dat toe had gezegd het slot te kunnen leveren kan het niet waarmaken ????daarom toch besteld bij jasicamp hopelijk past het slot

de Groot 18-04-2018
 5/5
Gisteren een watertank besteld die bij jullie concurrentie niet op voorraad is. Jasicamp heeft hem gewoon op voorraad!



Vandaag in huis en snel weer verder bouwen!



Bedankt voor de supersnelle service.
Thomas Verbeek 12-04-2018
 5/5
Ik had per abuis een fiamma safedoor besteld daar 1 van mijn sloten kapot was gegaan, dag later slot in huis maar ik had niet goed gekeken. Gebeld en ik blijk een safedoor frame te moeten hebben de medewerker vroeg nog even door en het om de sloten matching te maken heeft hij voor mij het oude model slot geregeld. Dank voor de service, meedenken en snelheid
van gestel 03-04-2018
 5/5
18-03-2018 een mail geschreven krijg niet eens antwoord op een mail ivm slot camper maarja waarom zal je moeite doen voor 193,50 een andere zaak heeft prima geholpen dus voor mij geen jasicamp
sjaak cuijpers 22-03-2018
 5/5
de zijdeur van mijn camper ging van buiten niet meer open (slot defekt) dit is een vereiste voor de apk. heel Europa afgezocht voor een slot van mijn mclouis lagan de enige die het slot had was jasicamp, heb gevraagd aan janny, of ze mij er gelijk een cilinder in wilde zetten, geen probleem. 20 uur later werd het slot bezorgd, en heb weer a.p.k. dank jullie wel !!!!!!!!!



sjaak cuijpers venlo
Will van den Bogaert 20-03-2018
 5/5
Perfecte webshop. Zelden zo'n snelle service meegemaakt.
Simon Halfweeg 26-09-2017
 5/5
Ik had door mijn eigen fout een verkeerd onderdeel besteld. Gebeld en de situatie is meteen rechtgetrokken, geen moeilijk gedoe en gezeur.



Super goede service!
Ton Keulen 06-09-2017
 5/5
Bedankt voor de snelle levering van het wasbakje,alles in goede orde aangekomen!

Dank

Ton Keulen
J.J. Kamminga 11-08-2017
 5/5
Alle werkzaamheden op de werkorder zijn correct en netjes uitgevoerd en keurig afgehandeld. De werknemer(s) die al het werk heeft/hebben verricht verdienen compliment. Ik ben erg tevreden over het werk van Jasicamp.
Gerard van Tol 27-06-2017
 5/5
Voor het eerst bij Jasicamp besteld is een aanrader om het daar te doen.Had iets verkeerd gedaan werd netjes daarvan op de hoogte gebracht en het geld teveel betaalde werd keurig terug betaald bij de bestelling.Mijn volgende bestelling zal ik zeker daar weer doen. Klasse Jasicamp!!!!!!
Siete Neef van Jasicamp 08-06-2017
 5/5
Berichten die verwijzen naar een andere firma, worden zonder meer verwijderd.
luanda klein 05-05-2017
 5/5
Wilt u mij een berichtje sturen, had verkeerd e mail adres in gezet als klant

Testmail
bart nieuwenhuis 18-04-2017
 5/5
correct antwoord met verduidelijking op brief ontvangen
bart nieuwenhuis 31-03-2017
 5/5
geachte heer Neef, ik heb u een brief gezonden 4 weken geleden over uw werkplaats en over een afspraak tussen u en mij die door de werkplaats niet nagekomen is.

kan ik binnenkort een antwoord verwachtten?
De Craene Dirk 15-03-2017
 4/5
Na telefonisch contact betreffende mijn onderdeel, de bestelling geplaatst. Daags nadien reeds afgeleverd.

Dank voor de vlotte afhandeling.

Minpuntje: vrij dure verzendingskosten naar België
TM 14-02-2017
 4/5

De bestelde onderdelen zijn afgeleverd, zoals beloofd was. Snel en netjes verpakt. De vragen voordat tot een bestelling overgegaan kon worden, zijn vlot, adequaat en netjes beantwoord. Eigenlijk gewoon...... zoals het hoort. Prijs - kwaliteit verhouding is goed.

Jim Callus 09-01-2017
 5/5
Excellent service. Ik heb twee grote isolatie platen besteld, maar door mijn eigen fout heb ik het verkeerd gedaan. Jasicamp bebeld, en was alles snel opgelost. De volgende dag kreeg ik de juiste materiaal. Ik kom terug!
Bas Sluis 18-10-2016
 5/5
Super goede service. Ik had de verkeerde onderdelen besteld bij mijn Fiamma Luifel. Zondr problemen konden deze teruggestuurd worden en de volgende dag waren de goede onderdelen geleverd.

Heel tevreden. Bedankt!
Hester 04-09-2016
 5/5
Dank u wel, afgelopen woensdag bij u geweest omdat ik na adviezen in de vakantie (van anderen) een nieuwe zonneregelaar en evt zonnepaneel wou kopen om mijn bestaande 10 jaar oude te vervangen. Uw medewerker adviseerde eerst te gaan meten wat er precies aan de hand was. Hij koppelde wat los bij de accu en vervolgens mocht ik van de koffie gaan genieten. Na een klein half uurtje werd eerst de accu doorgemeten en op de uitdraai bleek dat de capaciteit nog geen vierde meer was. Vervolgens werd een andere accu aangekoppeld en de laadstromen van het zonnepaneel de motor en 220 gelaten. Alles bleek verder prima in orde. Ik heb even paar dagen gewacht met posten daar ik thuis alles nog eens geprobeerd heb en alles werkt weer prima. De prijs viel mee de service super. Dank u wel :-))
Johnk283 03-09-2016
 5/5
I like this site its a master peace ! Glad I observed this on google. The definition of a beautiful woman is one who loves me. by Sloan Wilson. gbegcedabkck
J.Kolsté 08-08-2016
 1/5
Slechte zaak! ik wou een onderdeel bestellen wat: ? 6,95 kost.

hierover berekend dit bedrijf ? 12,95 verzend kosten???

dit na verder zoeken een adres gevonden die de normale verzend kosten berekend. Dus Jasicamp wil ook aan de verzend kosten verdienen. Dit kost hun natuurlijk gewoon een klant.



Jos.
H. de Vries 14-07-2016
 5/5
Het bericht hieronder van mij kan ik gelukkig aanpassen. Nog geen halfuur nadat ik dit bericht in de avond heb geplaatst, ontving ik een e-mail van Jasicamp dat het allemaal wat langer had geduurd dan gepland en kreeg ik de gevraagde informatie. Het plaatsen van de trekhaak zal ik uitstellen tot het najaar. Dus toch nog een goede waardering!
H de Vries 12-07-2016
 1/5
Goedenavond,



Ik heb de afgelopen periode 2x telefonisch geïnformeerd naar de mogelijkheden voor een trekhaak onder mijn Hymer B588 Premiumline.

Er is mij 2x verteld dat ik teruggebeld zou worden, echter?? na zelf de eerste keer dan maar weer te bellen vertelde de medewerkster mij dat er een soort verstevigingsbalk voor de trekhaak moest worden geplaatst. Er zou verdere navraag gedaan worden en ik zou hierover teruggebeld worden. Echter?.. tot op heden niks meer vernomen.

Is het wellicht mogelijk dat uw bedrijf helemaal geen behoeft heeft aan klanten? Of is het monteren van een trekhaak misschien een te moeilijke technische klus?

In dat geval had u mij beter kostbare tijd kunnen besparen want nu moet ik zonder trekhaak op vakantie en op zoek naar een leverancier die het geen probleem vindt een trekhaak onder mijn camper te bouwen.

In ieder geval is mij nu duidelijk dat ik in de toekomst geen producten meer bij u hoef af te nemen, want het woord ?service? is aan u blijkbaar niet besteed.



Ik wens u zakelijk veel succes toe!



H.de Vries
Fam Brouwer 28-05-2016
 5/5
Geweldige service van Jasicamp. Woensdagmiddag om 15.30 uur besteld, donderdagochtend om 11.00 uur geleverd! Ontzettend bedankt medewerkers van Jasicamp! Nu kunnen we de camper voor apk wegbrengen en weer veilig op vakantie.
philippaerts marc 06-05-2016
 5/5
Beste, zijn verzendkosten naar Belgie steeds 25 euro?

Er staat vermeld boven 150 euro geen verzendkosten ?



MVG Marc
J.W. Foppes 19-04-2016
 5/5
Goedendag,

Ik heb een vraag, repareren jullie ook Truma gaskachels. Het is nl zo dat wij een caravan hebben staan op een seizoenplaats en nu komen wij er achter dat de ventilator voor de ring verwarming het niet meer goed doet. Als de kachel koud is dan draait hij wel met wat schurend geluid. Zodra de kachel aan gaat dan stopt hij helemaal.

En heeft u ook enig idee wat dat zou kunnen gaan kosten. Ik kan de ventilator met huis wel demonteren en evt mee langs komen.

Mvrgr. J.W. Foppes
robert mouton 25-03-2016
 5/5
hallo de koelkast in onze camper is defekt

kunnen jullie deze herstellen

blyft niet brander op gas
Saskia 04-02-2016
 5/5
Jenny bedankt voor de goede service!! Na telefonisch contact kregen we de juiste aansluiting voor onze waterpomp.
hoebergen 27-10-2015
 5/5
Ik wil een seitz klapraam bestellen hoe moet ik die meten.

De buitenmaat breedte is 1340 hoogte is 630.

Verder staat op de raam seitz tgl-vgb e 43r 001748

sre ags 51300x 0600.

Welke raam moet ik dan bestellen?

Groeten Wiel.
Sammy 01-06-2018
 5/5
Volledig dak kunnen opnieuw afdichten, alles kunnen aankopen bij Jasicamp. Snelle en vlotte afhandeling.
Hub Smolenaers 24-07-2015
 5/5
Hallo Jasicamp. Bedankt voor de snelle levering van de rollers voor onder onze camper. Precies de juiste maat. We kunnen nu met een gerust hart op vakantie. Groet Hub.
marij 24-07-2015
 5/5
Wat een service gisteren tafelpoot besteld en vanmorgen om half 10 stonden ze al voor de deur met bestelling toppie ......
F Diepstra 04-07-2015
 5/5
Bij JASICAMP in Leek verzwaarde hoofd veren op de vooras laten monteren. Wat een verschil, 5 cm hoger je nu rijdt met gemak over verkeersdrempels, Dus geen angst meer voor schade onder de camper
G.J.Boeff 03-06-2015
 5/5
Pēniscola (Spanje) 3juni 2015.

Geheel belangeloos, heeft Mevr.Neef-de Vries van de firma Jasicamp uit Leek, mij een oplossing gegeven voor het weer in werking brengen van onze absorptie koelkast, in onze camper. Door corrosie op de sproeier kwam er geen gas meer in de brander.

Corrosie verwijderd...en hij brandt als vanouds en koelt weer prima!!

Als lid van het Radar Testpanel, krijgt de firma Jasicamp, vanuit Spanje, de spreekwoordelijke \"warme douche\"

G.J.Boeff (Lieber) Apeldoorn. (lieber@live.nl)
w.bronsema 30-05-2015
 5/5
we hadden een vervelende schade aan onze camper Rapido

en aangezien de zijwanden niet vlak zijn werd het probleem nog groter mede gezien omdat Rapido geen enkele medewerking gaf, zelfs op vragen geen antwoord.

Jasicamp heeft de schade perfect weten te herstellen

grote klasse en uitstekende begeleiding 30/5/2015a
Geert Arends 28-05-2015
 5/5
Zaterdag 8 mei een paaltje over het hoofd gezien. Gevolg voorbumper vernield. Schade dezelfde dag laten opnemen bij Jasicamp. Mijn verzoek dit z.s.m. te repareren. Gezegd werd dat na bestelling de onderdelen (als ze in voorraad waren)na ongeveer een week binnen zouden zijn. Dinsdag 18 mei waren de onderdelen binnen. Diezelfde dag werden ze gemonteerd en werd ik om 17.00 uur gebeld dat de camper weer \"klaar\" was.Een pluim voor de snelle afhandeling.
René Koevoets 23-05-2015
 1/5
Op zondag 17 mei j.l. kreeg onze truma boiler een storing. Geen warm water, maar nog erger ook geen verwarming meer. En het was heel koud. Jasicamp kon me niet helpen, geen tijd. Ik moest maar naar mijn dealer in Limburg. Dus, vakantie afbreken, 300 kilometer terug rijden en na een uurtje werk kon ik weer 300 kilometer terug naar het noorden. Onbegrijpelijk dat een bedrijf, wat notabene door een medecamperaar was aanbevolen, ons zo behandeld. Puur slecht dus. Ik zal er dan ook geen reclame voor maken.
Kees de Prouw 08-05-2015
 5/5
Jasicamp is niet de goedkoopste, maar wat een service.

Ik had te weinig besteld, na een telefoontje werd de rest gewoon opgestuurd, met een factuurtje erbij. Fantastisch. Jammer dat jullie niet in de omgeving van Den Haag zitten.
Frank van der Pol 07-05-2015
 5/5
In paniek vlak voor mijn vertrek stad en land afgebeld voor een Fiamma i-sensor drukpomp. Nergens op voorraad. Jasicamp kon hem wel leveren. Dezelfde dag verstuurd, volgende dag gearriveerd en ik kan weer met en werkende watervoorziening op vakantie. Fijne snelle actie!
jan en Janke van DijkAC 25-09-2015
 5/5
In april set verbeterde veren voor er onder laten zetten en een E en P level systeem laten plaatsen op onze Hymer B544 camper. Afgelopen weekend wezen toeren en gebruik gemaakt van level systeem. Geweldig en voor zover ik technisch ben, mooi geplaatst en zeer vakkundig uitleg gehad van Theo. Dank jullie en tot de volgende keer.



Met vriendelijke groet

Jan en Janke van Dijk

Roden
Loosman 23-04-2015
 5/5
Afgelopen weekend knapte er een schanier van onze buitendeur van de caravan. Heb die dag gelijk een aantal caravanspeciaalzaken een mail gestuurd met de vraag of zij een schanier voor mij hadden met een foto van het defecte schanier erbij. Niemand reageerde en al zoekende op internet kwam ik bij Jasicamp. Even met ze gebeld en het was zo geregeld. Dinsdag jl. had ik de schanieren al in huis. Top service.
Carla Schmidt 07-04-2015
 2/5
Op Goede Vrijdag kwamen wij met de camper vanwege accuproblemen bij de ANWB in Groningen terecht. Helaas bleken de problemen groter, ook de startmotor was kapot. Daar baalden we meer van want die had Jasicamp nog vorig jaar juni een nieuwe geplaatst. Kapot binnen een jaar, het schijnt echter te kunnen.

De ANWB zou meteen een nieuwe kunnen plaatsen zodat we toch op vakantie konden gaan. We belden met Jasicamp, over de eventuele garantie, hoe we dat zouden regelen. We moesten naar Leek rijden want zij wilden zelf kijken of ie kapot was en waarom. Dat vonden wij nogal wat en dus lieten we de ANWB even met Jasicamp overleggen. Helaas, we moesten naar Leek komen, een onafhankelijke ANWB ten spijt. De startmotor een weekje later langs brengen was geen optie, hij moest er persé nog in zitten.

Wel naar Leek rijden maar Jasicamp kon ons die vrijdag niet meer helpen! Sta je in Leek en dan? Onvermurwbaar. Wij vonden dit zo ongelooflijk klantonvriendelijk, we konden het werkelijk niet geloven dat Jasicamp zo onwelwillend was.

We hebben uiteindelijk besloten de ANWB de startmotor te laten vervangen zodat we toch op Paasvakantie konden. We willen Jasicamp bij deze de gelegenheid geven ons de startmotor alsnog te vergoeden. Het moet toch niet nodig zijn dat we ons genoodzaakt voelen onze klacht bij desbetreffende instanties neer te leggen. En mond-op-mond-reclame, de belangrijkste uiteindelijk, wil je toch niet tegen je hebben?

Carla Schmidt.
Carl van der Pijl 21-10-2014
 5/5
Door Jasicamp een set verzwaarde voorveren onder de Hymer laten zetten.

Wat een verbetering qua wegligging, geweldig!

Aan te bevelen voor degenen die niet tevreden zijn over de wegligging van de camper.
B. Roode 10-10-2014
 5/5
Een overzichtelijke website en in ons geval een aantrekkelijke prijs. Klein minpunt: de accu was volgens de site op voorraad, maar dat bleek niet juist te zijn. Dat probleem was binnen twee werkdagen opgelost, dat dan weer wel.
Erik Offereins 03-10-2014
 4/5
Eem goed bedrijf met een heldere, duidelijke en overzichtelijke website. alleen jammer dat er een aantal afbeeldingen ontbreken en dat nog niet alle categorieën ingevuld zijn.

maar dat zal vast nog komen



Top bedrijf
Wendy Annijas 02-10-2014
 5/5
Wat een luxe is deze website!!!

Voor het opknappen van onze old lady, een Fiat Ducato Adriatik camper, nieuwe slotjes voor de kastdeurtjes gevonden en besteld.

De volgende dag werden we zelfs terug gebeld voor advies en twee dagen later alles keurig per post ontvangen.

TOPPERS!!
Henk Rodenhuis 01-10-2014
 5/5
Hallo allemaal. Prima service, vlotte verzending,

ga zo door.
P. Grillet 12-09-2014
 4/5
Prima website ; o.a. voor Hymer onderdelen. Levering correct. Verzendkosten in vgl. met andere webshops aan de hoge kant....
Strik 08-09-2014
 5/5
Dit is een fijne webshop en komt zijn afspraak na vandaag besteld morgen in huis.
Siete Neef 26-08-2014
 5/5
Geachte heer Machielse,

Hartelijk dank voor uw reactie in ons gastenboek.

Jammer dat u niet gelezen heeft dat wij tijdens de vakantie 3 weken lang geen pakjes uitleveren. Het stond namelijk wel met grote letters op de home pagina.

U heeft een uitlopend artikel besteld waar er nog maar 3 van op voorraad waren en omdat u er 6 van besteld heeft kunnen deze helaas niet geleverd worden.

Zoals u misschien weet worden alle financiële transacties door de bank afgewikkeld. We krijgen van de bank geen bankgegevens van u door.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben ingelicht en zou het leuk vinden als u nog een reactie in ons gastenboek wil zetten. Met vriendelijke groet, Siete Neef

Jasicamp Caravan en Campertechniek vof.
Eric Machielse. 26-08-2014
 1/5
Slecht bedrijf,

Je besteld wat uit de webshop dat word dan niet geleverd terwijl het op voorraad staat ,dan na de Vacantie nog steeds niks ik mail en wat blijkt onderdeel niet meer leverbaar vraag ik waarom ik mijn geld niet terug heb dan zeggen ze dat ze geen overzicht hebben van de internet betalingen ,sorry nog nooit zoveel onzin bij elkaar gehoord. O ja mijn voicemail schijnt te weten dat het onderdeel niet meer leverbaar is ,dus denk ik ook mijn schuld wat een k.......t bedrijf
Aad daleboudt 14-07-2014
 5/5
Hallo , hierbij willen wij U bedanken voor de zeer snelle en tevens zeer goede service voor het slot dat wij bij U gekocht hebben. Vele andere zaken konden ons niet helpen of de leertijd duurde drie weken.Alsnog een keer bedankt we komen in de toekomst zeker bij U terug. Fam. Daleboudt
F.P.van der Lecq 09-05-2014
 5/5
Bericht 8-05-2014 kan verwijderd worden na feetback met Jasicamp
F. van der Lecq 08-05-2014
 1/5
Vandaag ondervonden hoe waardeloos jullie service is.

Om een transformatertje te testen, moet je 10 euro betalen om te constateren dat het kapot is! Tevens kan men het niet maken en weet men ook niet waar het te koop kan zijn....Als men klanten wil winnen of behouden, moet men zo door gaan. Dit zet ik op facebook.
AdM 12-02-2014
 5/5
Fijn dat U aan het verzoek om snel te verzenden wilden voldoen. AenC
H.Oost 18-11-2013
 5/5
Heb sinds kort V.B luchtvering onder onze LMC camper gemonteerd. Pluim voor snelle levering en montage beschrijving. Werking is uitstekend vooral manometers in het dash board. AANRADER.





Henk
manuel 10-11-2013
 5/5
Hello i see 1 spare part of fiamma in your site the number is 02352-01a the right part.

I want to buy it hw can i do?

Thanks Manuel from italy
Dick 22-08-2013
 5/5
Vandaag een raamuizetter gekocht in de winkel. Wat een groot assortiment is er op voorraad.



Behulpzame en vriendelijk mensen.



Veel artikelen gezien die goed van pas kunnen komen waardoor het ook ideeën oplevert. Snel maar eens zien wat er nog vernieuwd moet worden en richting Leek.
Peter de Moor 06-04-2013
 5/5
Zeer snelle levering en een zeer groot assortiment.

Zeer goede online webshop met goede prijzen.

Als ik wat (speciaals) zoek voor onze camper begin ik bij jullie webshop.

Groet,

Peter
Charel van Dooren 04-04-2013
 5/5
Via het web dakluik voor mijn camper besteld en de volgende morgen al in huis dus gelijk maar gemonteerd. Bedankt voor de snelle service, geweldig.
Stef 23-03-2013
 5/5

Via de webwinkel o.m. luiken besteld. Niet goed gemeten dus de luiken te klein. Super snel geruild. TOP service, dank Jasicamp!

Geert de Vries 01-12-2012
 5/5
Zaterdag 1 december voor het eerst in jullie geweldige zaak geweest. Wat een gigantische oppervlakte en grote voorraad onderdelen hebben jullie. Ik ben volledig geslaagd en kom zeker vaker.
Jaap de Ridder 09-09-2012
 2/5
Ruime keuze in producten,weinig of geen informatie over het product en of geen plaatjes.

Dit is storend dus ga je verder googlen,hopen dat dit snel voorelkaar komt nders een gemiste kans.
martin 03-09-2012
 4/5
Veel onderdelen verkrijgbaar, alleen jammer dat er zoveel plaatjes missen. Vooral voor de sierstrips en eindkapjes en dergelijke is dit wel heel gemakkelijk zoeken en bekijken
ede staal 26-07-2012
 5/5
De reparatie aan onze camper is heel goed uitgevoerd; we zijn erg tevreden.
ede staal 14-07-2012
 5/5
Hallo Tienko,

Zoals beloofd hier het bericht.Leuk dat je ons zo te woord stond. Jullie bedrijf geeft ons een heel goed gevoel en we hebben er alle vertrouwen in dat de reparatie aan onze camper goed wordt uitgevoerd.
Bram Hoogendijk 05-07-2012
 5/5
Ik wil jullie bedanken voor de geweldige snelle service. Ik heb de bestelde bagagebox binnen een dag binnen gekregen. Ik kan dus heerlijk op vakantie (met de bagagebox)



Hartelijk bedankt.

Vriendelijke groet.

Bram Hoogendijk
Siete Neef van Jasicamp 01-06-2012
 5/5
Geachte heer Schat, bedankt voor uw reactie, wat u wellicht niet weet is dat onze site vandeeg geheel vernieuwd is en nog maar net online staat. We werken er aan om een en ander in orde te maken.
R.P.Schat 01-06-2012
 3/5
Beste mensen.

Jullie hebben een prachtig berijf, maar als ik op de site het een en ander wil opzoeken, ontbreekt er veel informatie: oa. afbeeldingen, prijzen.

Jammer.