Nederlands English Deutch
Meer dan 20.000 onderdelen en accessoires op voorraad Gespecialiseerde werkplaats Dealer van verschillende bekende merken accessoires Voor 15.00 uur besteld: dezelfde (werk)dag verzonden Verzending gratis boven de € 150,- binnen Nederland
Spaarkaarten


Ontvang spaarpunten bij iedere € 10,-


Wissel de punten in voor korting bij uw volgende aankoop Als vaste klant bij Jasicamp kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de Jasicamp klantenkaart. Hiermee krijgt u punten uitgekeerd bij elke € 10,- die u besteedt in de winkel, webshop of werkplaats. Deze worden bijgeschreven op uw persoonlijke Jasicamp klantenkaart.

De Jasicamp spaarkaart kost € 2,50 maar bij aankoop staat er direct al voor € 3,00 aan gespaarde punten op die bij een volgende aankoop kunnen worden ingewisseld.

 

Hoe werkt de Jasicamp klantenkaart?

U krijgt bij iedere € 10,- die u bij ons besteedt 10 spaarpunten uitgekeerd, deze hebben een waarde van € 0,10. (als u dus bijvoorbeeld een factuur van € 300,- afrekent ontvangt u € 3,- tegoed op uw kaart) Dit tegoed kan u bij een volgende aankoop inwisselen voor korting.

In de winkel scant onze medewerker uw kaart en schrijft de punten bij of af.

In de webshop worden de punten automatisch bijgeschreven als de betaling is afgerond.

U kunt het saldo van uw kaart checken op onze site door uw kaartnummer, postcode en huisnummer in te vullen.

Momenteel is het helaas alleen mogelijk om punten in te wisselen in onze winkel en kan dit dus niet in de webshop. Hier wordt echter aan gewerkt.

 

Jasicamp App

Verbonden aan de klantenkaart is de Jasicamp App. Hierop staat de digitale versie van uw Jasicamp klantenkaart. U kunt dan in de winkel uw klantenkaart tonen door de app op uw smartphone te openen. Tevens staan er in de app een aantal handige hulpmiddelen zoals direct toegang tot de webshop, bellen met Jasicamp en navigeren naar de winkel van Jasicamp.

Saldo checken