Nederlands English Deutch
Meer dan 20.000 onderdelen en accessoires op voorraad Gespecialiseerde werkplaats Dealer van verschillende bekende merken accessoires Voor 15.00 uur besteld: dezelfde (werk)dag verzonden Verzending gratis boven de € 150,- binnen Nederland
Nieuw: Trobolo droogtoiletten
Ga terug naar het overzicht

Trobolo WandaGO droogtoilet

 

Vanaf dit voorjaar bij ons in het assortiment!

Dit droogtoilet beschikt over een uniek scheidingssysteem dat er voor zorgt dat urine en ontlasting apart wordt opgevangen. Dit zorgt voor aanzienlijk minder stank, want stank ontstaat pas bij het samenkomen van urine en ontlasting.

 

Het toilet is bovendien milieuvriendelijk, want er hoeven geen chemicaliën, elektriciteit of water te worden gebruikt.

Ontlasting wordt opgevangen in een container met een zakje. Hier wordt houtstrooisel ("litter") overheen gestrooid. Het zakje kan vervolgens worden weggegooid of gecomposteerd. De zakjes zijn zowel in gerecycled plastic als biologisch afbreekbare varianten te verkrijgen.

Urine wordt opgevangen in een tankje, een speciale afsluiter zorgt ervoor dat dit stank- en lekvrij blijft. Doordat er geen chemicaliën worden toegevoegd mag dit geleegd worden in het "normale" riool.

Het toilet kan compact worden opgeborgen en is daardoor ideaal voor gebruik in de camper of bus. Er zijn twee mogelijke zithoogtes voor extra comfort. Daarnaast beschikt het toilet over een geïntegreerde dispenser met daarin toiletpapier en inlegzakjes.