Nederlands English Deutch
Meer dan 20.000 onderdelen en accessoires op voorraad Gespecialiseerde werkplaats Dealer van verschillende bekende merken accessoires Voor 15.00 uur besteld: dezelfde (werk)dag verzonden Verzending gratis boven de € 150,- binnen Nederland

Schadeherstel afdeling

Alle vormen van schade o.a. aanrijdingsschade, stormschade, hagelschade en brandschade zoals blikseminslag en kortsluiting, maar ook vochtschade en schade aangericht door dieren zoals marters wordt door ons volledig en onzichtbaar uitgevoerd en met uw verzekering geregeld.

In de meeste gevallen betaalt u minder of zelfs geen eigen risico.

Als de schade niet gedekt is kunnen wij u adviseren over evt. alternatieve reparatiemethoden.

Ook kunnen wij een wandreparatie met profielherstel uitvoeren, hierbij wordt niet de volledige plaat vervangen maar worden de beschadigingen hersteld en voorzien van het zelfde profiel of structuur als de rest.

Wij overleggen met de expert en maken een kostentaxatie. De reparatie wordt volledig door ons uitgevoerd. De financiele afwikkeling wordt direct met de maatschappij afgehandeld.

Wij werken voor alle verzekeraars in Nederland. U bepaalt namelijk zelf bij welk schadeherstelbedrijf u de schade wil laten herstellen. In de meeste gevallen nemen wij het eigen risico volledig of gedeeltelijk voor onze rekening.

Het is ook mogelijk een hagelschade te laten repareren met hagelbestendige materialen. De verzekeringsmaatschappij gaat over het algemeen akkoord met de meerprijs. 

Kortom: heeft u schade en vragen hierover neem contact met ons op, dit kan per telefoon op 0594-515181 of per email op [email protected].